SMÆK I SKJERN

Aftenens kamp i Skjern er en kamp Nordsjælland Håndbold hurtig vil glemme. Det blev som ventet mere end svært, når både Johan Meklenborg, Nicolas Lundbye og Aku Kreutzmann ikke var i stand til at spille. NH løb ind i en ordentlig øretæve, på hele 14 mål – resultatet blev 36 – 22, halvlegsresultatet var 18 – 9.
1 halvleg startede godt for Nordsjælland Håndbold, idet Kasper Kisum bragte NH foran efter blot et halvt minut. Angrebet efter blev der dømt straffe på Dan Beck Hansen, men desværre blev denne mulighed ikke udnyttet, idet Carl-Emil Haunstrup brændte på Emil Nielsen i Skjern-målet.

3 min. inde i kampen bliver NH ramt af den første udvisning – her er stillingen 1-1. NH bringer sig i de næste par minutter sig foran med 2-3, men bliver igen ramt af en udvisning – der er spillet 6 min. af kampen.I den følgende periode bringer Skjern sig foran 5-3, og i samme periode har NH en
del tabte bolde, skud på stolpe og skud forbi mål. Dan Beck-Hansen bliver ramt af sin 2. udvisning efter blot små 10 min. Men NH følger fortsat med og stillingen er efter 15 min. 7-6.
I de næste 10 min. får NH ikke bolden i nettet, men til gengæld bringer Skjern  Håndbold sig foran og 5 min. før pausen er stillingen 14-7.

NH er virkelig hårdt ramt med afbud fra de tre bagspillere – Johan Meklenborg, Nicolas Lundbye og Aku Kreutzmann og 1. halvleg ender med en halvlegsføring til Skjern på 18-9.

Skjern Håndbold starter 2. halvleg med at øge føring til 19-9, og kommer op på hele 22-9 inden NH får reduceret til 22-10. Efter et kvarter har Skjern øget føringen til 29-14. Kampen slutter med et nederlag til NH. Skjern Håndbold vinder 36-22.

Fakta: Tilskuere 2627
Målscore for NH: Carl Emil Haunstrup 6, Jesper Dahl og Kasper Kisum hver 5,
Andreas Nielsen 2, Daniel Astrup Pedersen, Mikkel Palmer, Dan Beck Hansen og
Tobias Jørgensen hver 1.
Udvisninger: 4 til hvert hold
Straffe: 2 til Skjern Håndbold og 4 til Nordsjælland Håndbold, hvoraf 2 blev brændt.