De gode takter forsvandt mod Skjern Håndbold

Nordsjælland Håndbold-Skjern Håndbold 26-33 (13-16).
Målscorere: Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup, Nichlas Hald og Matias Campbell hver 4, Jesper Dahl 3, Andrea Magaard og Thomas Kjærgaard hver 2, Hakan Sahin, Rasmus Madsbøll og Jeppe Cieslak hver 1.
Straffe: 5 til Nordsjælland Håndbold, hvoraf 4 blev udnyttet og 3 til Skjern Håndbold.
Udvisninger:  1 til Nordsjælland Håndbold og 2 til Skjern Håndbold.
Tilskuere: 1.553 i Royal Stage 21. februar 2022.

Mandagens kamp i Royal Stage mellem Nordsjælland Håndbold og Skjern Håndbold endte desværre med et nederlag. Nordsjælland Håndbold havde mere end svært ved at finde de gode takter frem fra de seneste kampe og slutresultatet var en kæmpe skuffelse for spillere, ledere og fans.

Gode kampe i rygsækken
Nordsjælland Håndbold gik på banen med supergode kampe i rygsækken siden nytår, men desværre skulle denne kamp ikke blive fulgt op af det gode spil, som holdet ellers har vist i februar.
Inden for de første knapt 3 minutter blev det til 2 skud forbi mål og et brændt straffekast. Og der skulle gå hele 5 minutter inden NH kom på måltavlen, Skjern Håndbold havde dog bragt sig foran 1-0. De følgende minutter skiftedes de to hold til at være foran og efter 20 minutter var stillingen 8-8.

Fejlafleveringer og hul i forsvaret
I de følgende minutter indtraf der en del fejlafleveringer, tabte bolde og et hullet forsvar, hvilket resulterede i, at NH kom bagud 9-13. Fra Skjern Håndbold var det især Jesper Konradsen der gjorde livet surt for forsvaret og Jimmi Andersen i målet.
NH fik reduceret og med 3 minutter igen var stillingen 12-13 og NH’s fans troede fortsat på et godt resultat. Desværre fik Skjern Håndbold igen memento og kunne gå til pausen med en føring på 3 mål: 13-16.

Skidt start på 2. halvleg
2. halvleg var det fortsat Skjern der havde memento idet de i løbet af det første kvarter bragte sig foran med 5 mål til stillingen 20-25.
Men det lykkedes alligevel Nordsjælland Håndbold at komme op på 24-26 med 10 minutter igen og der blev skabt lidt spænding og håb blandt NH-fansene, men desværre var det en stakket frist.
Skjern Håndbold tog fluks en time-out og det skulle vise sig at være en fordel for Skjern, idet holdet i løbet af de næste 4 minutter fik bragt sig foran 30-25 uden at NH fik svaret igen.
Simon Dahl valgte at tage time out med 6 minutter igen i håbet om, at han kunne få spillerne til at komme op i et højere gear, men desværre lykkedes det ikke. NH scorede i de sidste 10 minutter kun en enkelt gang, idet det på straffe lykkedes at passere målmanden i Skjern-målet.
Håbet inden kampstart var, at der skulle point på tavlen, men sådan skulle det ikke være. Og som Simon Dahl efter TV-kampen på TV 2 Sport gav udtryk for, var han enormt skuffet over holdets indsats på banen, så inden næste vigtige kamp skal der ses video, så det kan lære af, hvad det var der gik galt.
Næste kamp er allerede på fredag 25. februar hvor NH drager til Skive fH – denne kamp er nok den vigtigste kamp, for den skal vindes og der er ingen tvivl om, at spillerne og trænerstaben vil gøre alt for at rejse sig efter mandagens nederlag.
Skive fH har 8 point for 20 kampe og NH har 12 point, men for 21 kampe. Lige over ligger KIF Kolding med 12 point for 20 kampe.