Trist tur til Thisted

Vejret var flot i Thisted. Limfjorden var spejlblank. Fanzone holdt gejsten oppe i 60 minutter og  Carl Emil var sikker på straffe. Bortset fra dette var det småt med de rigtige gode historier.
Som for 14 dage siden var vi bagud med 3-0, men det lykkedes at komme tilbage til 6-5. Rigtig med kom vi aldrig og lige pludselig gik det stærkt. Enhver Mike redning endte som en frispilning til MTH – karakterisk nok scorede hjemmeholdet i 1. halvlegs sidste sekund efter en retur. Nede 16-8 ved pausen skulle der mirakler til – og de kom ikke – og Ian brugte hele bænken   og der blev pyntet lidt på resultatet. Så slut facit blev 29-22 til MTH – som hermed har sikret sig en fortsat plads i ligaen. Vi kan bare håbe på at MTH fortsætter stimmen på onsdag – og sørger for Kolding fortsat er på 0 point i gruppen, mens vi selv med en sejr i Hillerød  mod Ribe-Esbjerg kan gøre livet meget lettere for alle håndboldfans med lysegrønt hjerte.