Fredericia Håndboldklub-Nordsjælland Håndbold30-29 (15-12).
Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 9, Jesper Dahl 6, Rasmus Madsbøll og Matias Campbell hver 4, Tobias Jørgensen, Andreas Magaard og Thomas Kjærgaard hver 2.
Straffe: 9 til NH, hvoraf 7 blev udnyttet og 1 til Fredericia.
Udvisninger: 2 til hvert hold.
Tilskuere: 1.450 i thansen ARENA 15. december 2021.

Nordsjælland Håndbold tørnede onsdag aften ud mod ligaens nummer 4, hvor der blev gensyn med en tidligere NH-spiller, Cornelius Kragh.
NH var sat op til at skulle drille et af ligaens tophold og det lykkedes næsten, for i kampens sidste sekund havde NH mulighed, men desværre blev Matias Campbells skud på mål reddet af Fredericias målmand Emil Tellerup.

Svingede frem og tilbage
Begge hold havde svært ved at få gang i scoringen først efter 3½ minut blev der scoret og det var Fredericia der indledte og bragte sig foran 1-0. NH fik dog hurtigt udlignet og i de følgende minutter fulgtes de to ad, dog med Fredericia i front, men NH-spillerne ville det anderledes og fik hurtigt udlignet.
Efter et kvarter havde Fredericia bragt sig foran 7-4. NH fik reduceret, men udlignet fik NH ikke, trods at Fredericia blev ramt af hele fire udvisninger i en periode på 10 minutter. Holdene kunne gå til pause, hvor måltavlen viste 15-12 til Fredericia.
Halvlegen igennem var der en del fejlafleveringer og dermed tabte bolde, hvilket gjaldt begge hold.

Fulgtes atter tæt ad
2. halvleg var dårlig kommet i gang før NH fik straffe og fik reduceret til 15-13. De efterfølgende minutter skiftede de to hold af score, men NH fik dog reduceret, og efter små fem minutter fik NH udlignet til stillingen 18-18.
I det efterfølgende angreb bragte Rasmus Madsbøll NH foran 19-18. Fredericia fik dog hurtigt udlignet og de to hold fulgtes i de efterfølgende minutter ad: 19-19, 20-19,20-20, 20-21, og sådan blev det ved til der manglede små 10 minutter.

Uhyggelig spændende afslutning
I de følgende fem minutter var der ingen af de to hold der fik scoret. Men med to minutter igen fik NH bragt sig foran 27-28, men desværre kunne denne stilling ikke holde.
Fredericia fik udlignet til 28-28, og efterfølgende blev det 29-28, NH fik dog udlignet til 29-29. Med under et halvt minut tilbage tog Fredericia time-out og i det efterfølgende angreb bragte Fredericia sig foran 30-29.

Med 10 sekunder igen valgte Simon Dahl at kalde til time-out i håbet om at kunne sætte et angreb op, som kunne resultere i mål og dermed uafgjort.
Med ét sekund igen fik Matias Campbell bolden, men desværre blev skuddet reddet af Emil Tallerup og NH-spillerne kunne skuffet gå fra banen uden point.

Klar til lokalopgør 22. december
Set med NH-briller et rigtig, rigtig ærgerligt nederlag: igen så tæt på at få point med hjem.
Men der er atter en kamp der skal vindes og onsdag 22. december er der lagt op til en brandkamp – kampen om Sjælland – idet TMS Ringsted Herrer kommer til Nordsjælland og Royal Stage. Kampen spilles kl. 19.30 – med masser af sjov for børnene fra kl. 17.30.
Håbet er en fyldt arena som kan være med til at bære Nordsjælland Håndbolds spillere frem til en sejr.
NH er fortsat sidst, men med det spil, som holdet viser, og med de knebne nederlag, er der håb om at det revancerer sig: der er stadig kampe at vinde.

Inden holdet holder pause på grund af EM for herre, skal der spilles tre kampe: Udover Ringsted-kampen er det SønderjyskE Herrer ude mandag 27. december og KIF Kolding hjemme torsdag 30. december kl. 18.30 i Royal Stage.