Kampen om Sjælland vundet!

Nordsjælland Håndbold-TMS Ringsted Herrer 30-25 (14-11).
Målscorere: Nichlas Hald 10, Andrea Magaard og Carl-Emil Haunstrup med hver 4, Jesper Dahl 3, Tobias Jørgensen og Kasper Kisum hver 2, Frederik Andersson, Julius Mørch-Rasmussen, Rasmus Madsbøll, Thomas Kjærgaard og Matias Campbell hver 1.
Udvisninger: 2 til NH og 1 til TMS Ringsted
Straffe: 2 til NH som blev udnyttet og 3 til TMS Ringsted, hvoraf de 2 blev udnyttet.
Man of the Match: Frederik Andersson
1.258 tilskuere i Royal Stage 1. februar 2021.

Så kom håndboldligaen i gang igen og med tilskuere – hele 1.258 – og de var vidende til at NH kom godt fra start i 2022 med en sejr over TMS Ringsted på 30-25.
Alle – spillere, ledere og ikke mindst fans – havde set frem til den første kamp efter at coronaen havde lukket ned først for tilskuere og ikke mindst p.gr.a. spillere og ledere har været ramt. Det var også tydeligt at se da kampen blev sat i gang.

Første angreb gav mål
NH gav bolden op og i første angreb fik Tobias Jørgensen sat bolden bag TMS Ringsteds målmand til 1-0. TMS Ringsted forsøgte at få udlignet, men der skulle gå hele 5 minutter inden de fik deres første mål og der var stillingen 2-1. Forinden havde NH’s målmand Frederik Andersson taget et straffekast.
Efter et kvarter var stillingen 5–5. I det første kvarter havde der været en del fejlafleveringer, regelfejl og ikke mindst redninger i begge ender. Resten af halvlegen var det dog NH der havde førertrøjen på og kunne gå til pause med en føring på 14-11 – det sidste mål sat ind i de sidste sekunder af en storspillende Nichlas Hald.

Så bragede målene ind!
Det var TMS Ringsted, som kom bedst fra start, idet holdet efter blot 2 minutter havde reduceret til 13-14 og kort efter udlignede til 15-15. Simon Dahl fik dog styr på tropperne og i de følgende minutter bragede målene ind bag TMS Ringsteds målmand Patrick Bols og med et kvarter igen var stillingen 22-18 – igen var det Nichlas Hald der førte an i målscoringerne med det ene flotte mål efter det andet.
TMS Ringsted prøvede med 7 mod 6, men det lykkedes ikke. Til gengæld fik NH nogle lette mål, idet Patric Bols ikke nåede ind i mål før en NH-spiller havde lagt den i kassen, bl.a. målmand Frederik Andersson til stillingen 24 -19.
Det fik TMS Ringsteds træner til dagens kamp, den tidligere NH-træner Ian Marco Fog, til at tage en time-out, og men lige lidt hjalp det, NH havde stadig momentum og øgede til 25-20 med 7 minutter igen.

Andersson og Hald fremhæves
NH var fortsat toneangivende som holdet havde været i det meste af lokalopgøret  Kampen om Sjælland og med 3 minutter igen var stillingen 28-25. TMS Ringsted scorede ikke flere mål i kampen, men til gengæld øgede NH til slutresultatet 30-25 til stor jubel for NH´s fans og ikke mindst en forløsning for NH´s spillere og ledere. En vel fortjent holdindsats og to point rigere.
Stor ros til hele holdet, men særlig to spillere skal fremhæves, nemlig målmand Frederik Andersson, som også blev kampens spiller, og Nichlas Hald med sine mange smukke scoringer. Holdet har haft godt af pausen og de tre træningskampe mod svenske modstandere har uden tvivl været gode efter så lang en kamppause.

NH har nu 9 point efter 16 kampe og er rykket væk fra sidstepladsen: her ligger Skive med 8 point efter 17 kampe.

NH skal igen i kamp på lørdag – en af de mange kampe her i februar – hvor holdet møder Skanderborg Århus klokken 15.

Spændende bliver det at følge holdets videre kamp mod point, for med det spil holdet viste i går, ser det godt ud og inden længe vil den langtidsskade Jeppe Cieslak igen være klar. Han var på bænken i denne kamp, men kun for at kunne bruges til straffekast.