Udebane
25/02 - kl. 15:00
GOG vs NH
Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=_rbIGUDVGYU&t=5s

Kilometerjagten x Fysio Danmark

Deltag i Kilometerjagten x Fysio Danmark 29. februar og kør penge hjem til Nordsjælland Håndbold

Download anpart her

Kilometerjagten x Fysio Danmark

Deltag i Kilometerjagten x Fysio Danmark 29. februar og kør penge hjem til Nordsjælland Håndbold

Download anpart her

Kom og vær med til Kilometerjagten x Fysio Danmark 2024

Torsdag den 29. februar kl. 17.30 vender vores traditionsrige event Kilometerjagten x Fysio Danmark tilbage, forud for den vigtige kamp mod KIF Kolding. Her findes spinningcykler og lycra frem i skøn kombination med syv hold stillet af vores fantastiske partnere.

Holdene i år er: CL-gruppen, SparNord, HHM/Bygma, Team Red Performance/Sparekassen Kronjylland, Nordtag, #StærkestSammen og Kjeldsen’s.

Med hårdt tråd i pedalerne cykler de penge ind til Nordsjælland Håndbold. Jo flere kilometer de cykler, desto flere penge samles sammen. Sidste år endte vi på 430.277 kroner – og det beløb cykler de benhårdt efter at slå i år. Her kommer du ind i billedet.

Er du en virksomhed og har lyst til at støtte?
Så klik på knappen ‘download anpart her’ i toppen af siden. Derefter udfylder du anpartsformularen med beløb og hvilket hold du ønsker at støtte. Anparten sendes herefter til erhvervsnet@nsj-h.dk.

Støtter du med en anpart får du:
✦ Adgang til det største relationsskabende event i NH-regi
✦ 2x VIP-billetter inkl. buffet og øl/vand/vin ad libitum under Kilometerjagten x Fysio Danmark og kampen mod KIF Kolding
✦ 10x fribilletter til kampen mod KIF Kolding
✦ Eksponering på NHs hjemmeside, sociale medier og i Frederiksborg Amts Avis

Er du privatperson og har lyst til at støtte?
Så find Mobilepay frem og støt dit favorithold med et selvvalgt beløb. Du deltager samtidig i konkurrencen om 2x VIP-billetter til en valgfri kamp, et gavekort til Fysio Danmark og NH-merchandise.

Husk, at skriv initialerne på dit favorithold i teksten + dit fulde navn og send til 730708. Eksempel XX + Hans Hansen.

 • CL for CL-gruppen
 • SN for SparNord
 • HB for HHM/Bygma
 • SK for Team Red Performance/Sparekassen Kronjylland
 • NT for Nordtag
 • SS for #StærkestSammen (Moderklubbernes hold)
 • KJ for Kjeldsen’s.

ALLE beløb uanset størrelse er med i konkurrencen, der løber frem til Kilometerjagten x Fysio Danmark er slut den 29. februar.

Kilometerjagten

Bliv holdleder for dit eget cykelhold og deltag i kilometerjagten, som afholdes hvert forår i Royal Stage

Reglerne

 1. Hvert cykelhold består af: 4 Cykelryttere, 1 Holdejer og 1 Holdleder.
 2. Som holdejer er det VIGTIGT, at dit hold får så meget støtte som muligt. Det sker bl.a. ved at sælge flest mulige anparter, der støtter holdet med et aftalt beløb pr. kørt km eller et engangsbeløb.
 3. Det er cykelholdene, der leverer kilometerne, og det er cykelholdets anpartshavere, der leverer kroner til Nordsjælland Håndbold. Vi forventer, hver holdejer kan skaffe minimum 10 anparter.
 4. Den samlede vinder af Kilometerjagten er det hold, der kører flest penge hjem til Nordsjælland Håndbold.
 5. Vinderholdet får samtidig indgraveret sit navn i vandrepokalen. Det hold, der kører flest kilometer, præmieres naturligvis også.

Hvor gode ben har erhvervslivet?

Dét bliver afsløret, når de minimum ti hold dyster i KilometerJagten. At politikere kan have stærke ben er en kendt sag. Men hvor gode ben har erhvervslivet i Nordsjælland?

Dét får vi svaret på hvert forår, hvor Nordsjælland Håndbolds årlige dyst KilometerJagten, bliver skudt i gang med en halvanden times dyst på spinningcykler.

Minimum 10 hold a fire ryttere dyster om dels at køre flest kilometer, dels at have solgt flest anparter og dermed have cyklet flest penge ind.

Rekorden blev sat foråret 2022 med 534.137 kroner, som gik til Nordsjælland Håndbold.

Tilmelding & information

Vil du vide mere om KM-jagten eller er du interesseret i at deltage i en af årets sjoveste og mest givende begivenheder? Så tag fat i os og hør nærmere.

Kim Melander

Bestyrelsesmedlem