Helsinge
03/10 - kl. 19:00
NH vs SJE
Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=_rbIGUDVGYU&t=5s

Kilometerjagten

Deltag i kilometerjagten i foråret 2024 og kør penge hjem til NH

Kilometerjagten 2023 blev en stor succes med masser af deltagere

Fredag d. 23. februar 2023 blev den traditionsrige kilometerjagt kørt forud for sejren over Skjern Håndbold. De 8 hold leverede et flot resultat og kørte i alt 430.277 kr. ind til Nordsjælland Håndbold.

HHM/ Bygma kørte med 80,4 km længst af alle. De vinder dermed 12 billetter til spisning og koncert med Ronan Keating i Royal Stage.

Vinderen af kilometerjagten blev Team Red Performance/ Store Erhvervsmænd med i alt 154.000 kr. indsamlet. De vinder en aktie i vandrepokalen, og skal en tur på Restaurant Nysøgaard og nyde deres sejr.

Tak for 2023
Vi takker alle hold og deres anparter for støtten og en fantastisk aften i Royal Stage Hillerød.

På den igen i 2024
Vi afvikler kilometerjagt igen i 2024. Datoen fastsættes når kampprogrammet for sæson 2023/24 er fastlagt.

KM jagten

Bliv holdleder for dit eget cykelhold og deltag i kilometerjagten, som afholdes hvert forår i Royal Stage

Reglerne

  1. Hvert cykelhold består af: 4 Cykelryttere, 1 Holdejer og 1 Holdleder.
  2. Som holdejer er det VIGTIGT, at dit hold får så meget støtte som muligt. Det sker bl.a. ved at sælge flest mulige anparter, der støtter holdet med et aftalt beløb pr. kørt km eller et engangsbeløb.
  3. Det er cykelholdene, der leverer kilometerne, og det er cykelholdets anpartshavere, der leverer kroner til Nordsjælland Håndbold. Vi forventer, hver holdejer kan skaffe minimum 10 anparter.
  4. Den samlede vinder af Kilometerjagten er det hold, der kører flest penge hjem til Nordsjælland Håndbold.
  5. Vinderholdet får samtidig indgraveret sit navn i vandrepokalen. Det hold, der kører flest kilometer, præmieres naturligvis også.

Hvor gode ben har erhvervslivet?

Dét bliver afsløret, når de minimum ti hold dyster i KilometerJagten. At politikere kan have stærke ben er en kendt sag. Men hvor gode ben har erhvervslivet i Nordsjælland?

Dét får vi svaret på hvert forår, hvor Nordsjælland Håndbolds årlige dyst KilometerJagten, bliver skudt i gang med en halvanden times dyst på spinningcykler.

Minimum 10 hold a fire ryttere dyster om dels at køre flest kilometer, dels at have solgt flest anparter og dermed have cyklet flest penge ind.

Rekorden blev sat foråret 2022 med 534.137 kroner, som gik til Nordsjælland Håndbold.

Tilmelding & information

Vil du vide mere om KM-jagten eller er du interesseret i at deltage i en af årets sjoveste og mest givende begivenheder? Så tag fat i os og hør nærmere.

Sabrina Bach Meldgaard

Bestyrelsesmedlem

Søren Jakobsen

Bestyrelsesmedlem