Helsinge
04/02 - kl. 15:30
NSH vs SAH
Skip to main content

KM jagten

Bliv holdleder for dit eget cykelhold og deltag i kilometerjagten, som afholdes hvert forår i Royal Stage

Reglerne

  1. Hvert cykelhold består af: 4 Cykelryttere, 1 Holdejer og 1 Holdleder.
  2. Som holdejer er det VIGTIGT, at dit hold får så meget støtte som muligt. Det sker bl.a. ved at sælge flest mulige anparter, der støtter holdet med et aftalt beløb pr. kørt km eller et engangsbeløb.
  3. Det er cykelholdene, der leverer kilometerne, og det er cykelholdets anpartshavere, der leverer kroner til Nordsjælland Håndbold. Vi forventer, hver holdejer kan skaffe minimum 10 anparter.
  4. Den samlede vinder af Kilometerjagten er det hold, der kører flest penge hjem til Nordsjælland Håndbold.
  5. Vinderholdet får samtidig indgraveret sit navn i vandrepokalen. Det hold, der kører flest kilometer, præmieres naturligvis også.

Tidligere deltager: TEAM Store Erhvervsmænd

Tak for støtten og deltagelsen i kilometerjagten 2022 til Store Erhvervsmænd.

Holdet havde taget et fantastisk humør og god energi med!

En fantastisk coach, den tidligere verdensmester i 100 km holdløb Jørgen Emil Hansen, sikrede at de nåede næsten 70 km på de 90 minutter – flot kørt af alle.

Hvor gode ben har erhvervslivet?

Dét bliver afsløret, når de minimum ti hold dyster i KilometerJagten. At politikere kan have stærke ben er en kendt sag. Men hvor gode ben har erhvervslivet i Nordsjælland?

Dét får vi svaret på hvert forår, hvor Nordsjælland Håndbolds årlige dyst KilometerJagten, bliver skudt i gang med en halvanden times dyst på spinningcykler.

Minimum 10 hold a fire ryttere dyster om dels at køre flest kilometer, dels at have solgt flest anparter og dermed have cyklet flest penge ind.

Rekorden blev sat foråret 2022 med 534.137 kroner, som gik til Nordsjælland Håndbold.

Tilmelding & information

Vil du vide mere om KM-jagten eller er du interesseret i at deltage i en af årets sjoveste og mest givende begivenheder? Så tag fat i os og hør nærmere.

Sabrina Bach Meldgaard

Bestyrelsesmedlem

Søren Jakobsen

Bestyrelsesmedlem