Historien

2010
Nordsjælland Håndbold slutter sæsonen 09/10 af med en femteplads i Jack & Jones Ligaen og kvalificerer sig dermed til international håndbold.

Over sommeren 2010 er der en relativt stor spillerudskiftning, da holdet byder velkommen til hele syv nye spillere. Herimellem er den rutinerede keeper Peter Nørklit, der med sine 131 A-landskampe tilfører truppen værdifuld erfaring.

2009
Inden sæsonstarten henter holdet en del nye profiler i håb om at slutte i top 8 og dermed komme med i slutspillet. Dette ser i store dele af sæsonen ud til at lykkedes, men en dårlig afslutning på sæsonen sender Nordsjælland Håndbold ned på en 10. plads.

Dermed skal Nordsjælland Håndbold spille om at blive i ligaen, men i nedrykningsspillet er der aldrig spænding, om Nordsjælland fortsætter i den bedste danske håndboldliga – det gør de.

Helsingørklubben Elite3000 bliver i december en del af samarbejdet i Nordsjælland Håndbold, og klubben får dermed en tredje hjemmebane og er endnu stærkere.

2008
I sæsonen 2007-2008 bliver holdet nr. 11 i landets bedste række efter sejre over store hold som Bjerringbro-Silkeborg og Viborg HK.

2007
Allerede efter første sæson rykker herreholdet direkte op i håndboldligaen, efter at de bliver nr. 1 i 1. division. Tilskuerrekorden er på ca. 1550 tilskuere mod Stoholm i 1.-division.

2006
Nordsjælland Håndbold bliver grundlagt, da Team Helsinge og Hillerød HK slår sine førstehold sammen og danner den nye klub.

Kronen i logoet står for klubbens værdier: Kvalitet, Respekt, Oplevelser, Netværk, Energi, Nordsjælland.

Bliv partner

deal