Sæson 2014/2015

Opholdet i 1. division blev kort. Nordsjælland vinder 1. division og kun Randers formår at lægge pres på os ved at følge os i hælene gennem hele sæsonen. Vort hold sætter kun 5 point til gennem hele sæsonen heraf 2 til nærmeste forfølger Randers. Tilbagekomsten bliver fejret med en sejr på 31-22 mod Team Vesthimmerland i Helsinge Hallerne, og efterfølgende oprykningsfest for spillere og partnere.

Sæson 2013/2014

Ny træner bliver den tidligere Nordsjællandspiller og landsholdsanfører Ian Marko Fog som påbegynder at stable et hold på benene som skal spille i 1. division. Strategien er at skabe et solidt træningsmiljø på baggrund af unge spillere – gerne med erfaring fra de danske Y- og U landshold. Kort før sæsonen bliver det klart at Nordsjælland alligevel skal spille i Håndboldligaen. Med det yderste af neglene lykkes det at supplere den meget unge trup med 3 udenlandske spillere med erfaring fra den danske liga.

Grundspillet går over al forventning og det unge urutinerede hold genskaber interessen for håndbold i Nordsjælland, og med 11 point og en 11. plads, undgår holdet den direkte nedrykning som de fleste eksperter havde dømt os til. Desværre går kvalifikationsspillet mindre godt, og holdet bliver nummer 3 i sin pulje og rykker ned i 1. division.

Sæson 2012/2013

Den gamle kending Krister Lindgreen overtager trænersædet. Sæsonen bliver den dårligste i historien. Vi formår kun at tilspille os 10 point, og ender på en sidsteplads á point med Skive som får lov at spille kvalifikationsspil på reglen om indbyrdes kampe. Sæsonen er endvidere præget af mange skader, en dårligt fungerende trup, og ikke mindst en vaklende økonomi som kun reddes ved ekstraordinære bidrag fra vores trofaste partnere.

Efter sæsonen meddeler Viborg HK at de trækker deres hold i herre Ligaen. Det lykkes med god hjælp fra eksisterende og nye partnere samt ikke mindst Hillerød, Helsingør og Gribskov Kommuner, at sikre det økonomiske grundlag for at acceptere at indtræde på den ledige plads i Herreligaen.

Sæson 2011/2012

Kristian Kristensen tiltræder som træner. Den fornemme 4. plads i sæsonen 10 – 11 fornyer billetten til europæisk håndbold. Igen lykkes det Nordsjælland at vinde de første 2 kampe. Denne gang over Dukla Praha,Tjekkiet og Sungul Sneszhinsk, Rusland inden endestationen Tartran Presov fra Slovenien i 8. dels finalen.

I den hjemlige turnering bliver det til en 10. plads kun 2 point fra slutspillet og i kvalifikationsspillet til Ligaen en noget usikker 2. plads bl.a. med nederlag til Odder fra 1. division.

Sæson 2010/2011

Nordsjælland Håndbold debuterer i International Håndbold, hvor holdet besejrer Tel Aviv, Israel og GC Amicitia Zürich fra Schweitz inden kvartfinalen bliver endestationen mod Naturhouse La Rioja fra Spanien.

I den hjemlige Jack & Jones Liga bliver det til en 4. plads, og dermed kvalifikation til det efterfølgende slutspil. Med bl.a. sejr over AG København i en stopfyldt Helsingør hal bliver vi nummer 2 i vores slutspilspulje med deraf deltagelse i kampen om Bronzemedaljer. I 3 meget lige opgør taber vi den sidste kamp på udebane i Skjernhallen mod de lokale med 24-25, og må desværre se bronzemedaljerne gå til hjemmeholdet. Det lykkes dog efterfølgende at få en bronzemedalje hjem til Nordsjælland, da Kristian “Nøller” Asmussen var på det vindende Skjern Hold.

Over sommeren 2010 er der en relativt stor spillerudskiftning, da holdet byder velkommen til hele syv nye spillere. Herimellem er den rutinerede keeper Peter Nørklit, der med sine 131 A-landskampe tilfører truppen værdifuld erfaring.

2009/2010

Inden sæsonstarten henter holdet en del nye profiler i håb om at slutte i top 8 og dermed komme med i slutspillet. Dette ser i store dele af sæsonen ud til at lykkedes, men en dårlig afslutning på sæsonen sender Nordsjælland Håndbold ned på en 10. plads.Dermed skal Nordsjælland Håndbold spille om at blive i ligaen, men i nedrykningsspillet er der aldrig spænding, om Nordsjælland fortsætter i den bedste danske håndboldliga – det gør de.Helsingørklubben Elite 3000 bliver i december en del af samarbejdet i Nordsjælland Håndbold, og klubben får dermed en tredje hjemmebane og er endnu stærkere.

2008/2009

I sæsonen 2007-2008 bliver holdet nr. 11 i landets bedste række efter sejre over store hold som Bjerringbro-Silkeborg og Viborg HK.

2007/2008

Allerede efter første sæson rykker herreholdet direkte op i håndboldligaen, efter at de under Henrik Kronborgs ledelse bliver nr. 1 i 1. division. Tilskuerrekorden er på ca. 1550 tilskuere mod Stoholm i 1. division.

2006/2007

Nordsjælland Håndbold bliver grundlagt, da Team Helsinge Håndbold og Hillerød HK slår sine førstehold sammen og danner den nye klub.Kronen i logoet står for klubbens værdier: Kvalitet, Respekt, Oplevelser, Netværk, Energi, Nordsjælland.