NH vs TTH

6. sejr på stribe til Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold-HC Midtjylland 32-27 (15-17).
Målscorere: Kasper Kisum 8, Nichlas Hald 7, Matias Campbell 6, Tobias Jørgensen 4, Carl-Emil Haunstrup, Mathias Møller og Jeppe Cieslak hver 2, Tobias Rasmussen 1.
Straffe: 2 til NH, som brændte det ene og 4 til HC Midtjylland – alle fire blev klaret af NH’s målmand Marcus Holmen.
Udvisninger: 6 til Nordsjælland, hvoraf den ene var en dobbelt 2 minutter og 4 til HC Midtjylland
Kampens spiller: Marcus Holmén
Tilskuere: 490 i Helsingørhallen 10. oktober 2020.

Første kamp i Helsingør i denne sæson skulle vise sig at blive to vidt forskellige halvlege idet 1. halvleg for NH’s vedkommende var under vanlig standard. Målene fløjtede ind bag Frederik Andersson, som var prisgivet, da forsvaret ikke var på plads og i angrebet var det kun Kasper Kisum og Nichlas Hald der kunne få bolden ind bag HC Midtjyllands keeper.
Efter et kvarter var stillingen 10-10 og i de næste 10 minutter bragte HC Midtjylland sig foran med 14-17. I samme periode havde NH 6 oplagte chancer, som desværre ikke gav resultat; tværtimod kunne HC Midtjylland løbe contra og score.

Reddede straffe og kampen vendte
2. halvlegs første minutter var det fortsat HC Midtjylland der var i front, men ved stillingen 17-18 får HC Midtjylland tilkendt et straffe som Marcus Holmén klarede og i det efterfølgende angreb fik NH udlignet til 18-18 og siden da så holdet sig ikke tilbage.
Uanset at NH efter 5 minutter blev ramt af en 2×2 minutters udvisning. I det efterfølgende kvarter scorere HC Midtjylland kun 1 mål. Årsagen var NH’s målmand Marcus Holmén, idet han piller den ene bold efter den anden fra HC Midtjylland og samtidig er der adskillige flere NH-spillere som stepper op og kommer på måltavlen, hvilket også kan ses af fordelingen af mål.

9 mål på de sidste 5 minutter
Efter et kvarter var stillingen 25-19. HC Midtjylland begyndte at spille 7 mod 6, men lige lidt hjalp det og med små 10 minutter igen var stillingen 28-20. De sidste 5 minutter blev der scoret der ikke mindre end 9 mål til sammen til slutresultatet 32-27.
Dejligt at se, hvordan alle mand i 2. halvleg steppede op godt hjulpet af de mange redninger i målet. De to halvlege var som dag og nat og dejligt at kunne konstatere at holdet endnu engang rejser sig ,når det er i modgang, det være sig både i forsvar og angreb.

Kisum & Hald i fin stil
Stor ros til hele holdet hvor indsatsen særlig i 2. halvleg glædede de fremmødte fans. Dejligt at se, at Kasper Kisum igen er blevet målslugende og at Nichlas Hald er begyndt at vise sine kvaliteter som målscorer, hvilket han jo var kendt for inden han kom til NH (han var nummer 3 sidste sæson i 1. division med 145 mål), men i det hele taget dejligt at se, at holdet kan rejse sig efter en lidt blakket 1. halvleg.
Dagens resultat betyder, at NH fortsat er ubesejret som det eneste hold pt i 1. division. 6 kampe 12 point og lige efter kommer HØJ Elite med 10 point for 6 kampe
Næste kamp er lørdag 17. oktober, hvor NH skal en tur til Nyborg. SUS Nyborg er pt placeret som nr.1 3 med 4 kampe 1 point.