Skjern Håndbold-Nordsjælland Håndbold 29-26 (16-13).
Målscorere: Mathias Møller 8, Tobias Jørgen 5, Jesper Dahl 4, Kasper Kisum og Carl-Emil Haunstrup hver 3, Daniel Pedersen 2 og Frederik Iversen 1.
Udvisninger: NH 8 og Skjern 6
Straffe: 4 til hvert hold.
Tilskuere: 2.902 i Skjern Bank Arena 4. marts 2020.

Nordsjælland Håndbold var onsdag aften en tur i Skjern, hvor de tabte.
Første halvleg startede flot for Nordsjælland Håndbold, idet de kom foran 2-0 inden Skjern fik reduceret. Efter små 10 minutter havde NH bragt sig foran med 5-2.
NH blev ramt af en 2 minutters udvisning og det resulterede i at Skjern fik reduceret til 4-5 på straffe. De to hold fulgtes ad indtil 10 minutter før tid, hvor Skjern havde bragt sig i front med 11–9 og det skulle vise sig at denne føring holdt ind til pausen. Halvlegen sluttede med en føring til Skjern på 16-13.

​Dyr udvisning hen over pausen
2. halvleg startede NH med en mand mindre, idet NH blev ramt af en udvisning med blot 30 sekunder igen af 1. halvleg. Det skulle vise sig at blive en dyr udvisning, idet Skjern bragte sig yderligere foran – og igen blev NH ramt af en udvisning og med to mand ude kunne Skjern øge føringen til 18-14.
NH fik dog reduceret og efter 5 minutter af 2. halvleg var stillingen 19-17. Ved stillingen 20–17 blev NH igen ramt af en udvisning – den tredje inden for 10 minutter. Skjern øgede fortsat og efter et kvarter var stillingen 24–19, og atter blev NH ramt af en 2 minutters udvisning.
Med små 10 minutter igen var stillingen 26–22 og Skjern fik tilkendt straffe og NH en 2 minutters udvisning – den femte inden for 20 minutter. Men Frederik Andersson reddede. Skjern fik dog tilkendt et nyt straffe som de scorede på til stillingen 27– 22.

De sidste par minutter fik NH reduceret og kampen endte 29–26.
Det var en kamp med mange udvisninger; i alt 14 hvilket er helt uhørt i en ligakamp.
Næste kamp er hjemmekamp i Royal Stage mandag 9. marts hvor Bjerringbro-Silkeborg venter.